Olipas hieno pilkkireissu kun olimme kuvaamassa Eränkävijöitä. Ensin saatiin hyvin harjuksia ja sitten vielä uskomattomat kaksi kappaletta yli kahden kilon siikoja. Kaudet on katsottavissa YLE Areenassa. KUVA. Mika Hirvonen

Tämä 4780g ennätysrautu nappasi pilkkiin Kaamosaikana. Pilkkinä Tiuran Magnum lätkä, alla tapsi jossa omatekoinen morri. Aikaisempi ennätys tuli myös Tiuran Magnumilla pilkkimällä ja painoa oli 4380g.

Järjestämme unohtumattomia kalastusretkiä sekä ohjelmapalveluja. Operointialueemme on Käsivarren erämaa ja Norjan rannikot sekä tunturi-alueet. Pääpaikkamme sijaitsee Kilpisjärvellä!

Touko-kesäkuussa on mahdollista saada todella suuria meritaimenia Jäämeren rannikolta. Tämä 5,5kilon hopeakylki erehtyi katkaperhoon. Ensimmäisellä syöksyllä reilu 100metriä pohjasiimoja pihalle!

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva herrasmies ja komea Käsivarren rautu, joka nappasi pintaperhoon!

Englantilainen perhokalastaja nappasi oman ennätys-harjuksen erämaajärvellä Käsivarresta!

Ohjelmaa ympäri vuoden! Kesäseikkailuihin kuuluvat kalastusretket, perhokalastus opastus, kalastusseikkailut kumiveneellä, maastokuljetukset sekä koskenlaskuretket villinä virtaavilla tunturijoilla. Talvielämyksiä tarjoavat huikeat pilkkikalastusretket ja rekikuljetukset tunturiin sekä muut ohjelmapalvelut!

Kesällä järjestämme myös off-road maastoauto kuljetuksia kalaisille tunturijärville ja joille, esim. Lätäsenolle, Torisenon latvoille ja Kalkkoaivin alueen kalavesille.

Mikäli haluat lähteä kalaan aivan omineen, niin meiltä saat myös kalapaikka-infoa, mikäli kaipaat neuvoa uusia vesiä, erityisesti Käsivarresta tai Finnmarkista.

Grayling Landin mini-nettilehti, joka kertoo kalastusmatkoistamme sekä uskomattoman hienoista harjuksenkalastus vesistä täällä ylhäällä pohjoisessa! Linkistä pääset Graylingland nettilehteen (englanninkielinen).