Kilpisjärven talvi

Talvella järjestämme pilkkiretkiä, lumikenkäilyä, rekikuljetuksia moottorikelkoilla sekä muita ohjelmapalveluja.

Pilkkiretkemme alkavat heti ensijäillä lokakuun puolivälissä jolloin saamme hyvin harjuksia. Alkukausi on hienoa aikaa olla pilkkijäillä, aurinko paistaa, kala syö, hiljaisuus, eikä ketään muita liiku tunturissa lukuunottamatta kettua ja ahmaa! Alkukaudesta vähän lumen aikaan menemme pilkkipaikoille maastoautolla tai moottorikelkalla, riippuen lumitilanteesta. Kaamoksella joulukuussa kalat eivät ole aivan niin aktiivisia, mutta rautuja toki saadaan kaamoksellakin.

Tammikuussa kun kaamos alkaa loppumaan alkavat suuret raudut syömään. Olemme saaneet suurimmat (1.5-4.7 kilon) raudut välillä 5.1.-10.3. Myös harjus ja siika nappaa todella hyvin pilkkiin jo helmikuun lopulla. Maaliskuun puolivälistä Huhtikuun loppuun on tietysti kelien puolesta hienointa aikaa olla tunturissa ja liikkuminen moottorikelkoilla on vielä helppoa. Pilkkisesonkimme jatkuu aina toukokuun loppupuolelle saakka. Pilkkiretkiä on saatavilla aina 2-3 tunnin retkistä viikon kestäviin rautuseikkailuihin.

Lumikenkäretket toteutamme toiveiden ja ryhmän kuntotason mukaan. Moottorikelkkakuljetuksella voimme viedä ryhmän vauhdikkaasti vaikka kolmen valtakunnan rajapyykille.

Meritaimenen perhokalastus voidaan yhdistää kevään pilkkiretkiin. Voidaan siis käydä vaikka esim. 3 päivänä tunturissa pilkillä ja yhtenä päivänä meritaimenkalassa Jäämerellä! Kerro meille rohkeasti toiveesi niin suunnitellaan unohtumaton retki yhdessä! Alla olevista linkeistä löydät kaikki talviohjelmamme.

Tervetuloa tutustumaan: