Kilpisjärven talvi

Talvella järjestämme pilkkiretkiä, rekikuljetuksia moottorikelkoilla, revontuliseikkailuja sekä muita ohjelmapalveluja.

Pilkkiminen alkaa heti ensijäillä lokakuun puolivälin tienoilla, jolloin harjus syö erittäin hyvin. Alkukausi on hienoa aikaa olla pilkkijäillä, aurinko paistaa, kala syö, hiljaisuus, eikä ketään muita liiku tunturissa lukuun ottamatta kettua ja ahmaa! Alkukaudesta vähän lumen aikaan pilkkipaikoille pääsee maastoautolla tai moottorikelkalla, riippuen lumitilanteesta. Kaamoksella joulukuussa päivä on lyhyt ja syöntiaika rauduilla on vain parisen tuntia. Saalis voi olla hurjan hyväkin mikäli parvi löytyy!

Tammikuussa kun kaamos alkaa loppumaan alkavat suuret raudut syömään. Olemme saaneet suurimmat (2.5-4.7 kilon) raudut välillä 5.1.-10.3. Myös harjus ja siika nappaa todella hyvin pilkkiin jo helmikuun lopulla. Maaliskuun puolivälistä huhtikuun loppuun on tietysti kelien puolesta hienointa aikaa olla tunturissa ja liikkuminen moottorikelkoilla on vielä helppoa, ennen kuin hanget alkavat pehmenemään liiaksi. Pilkkisesonki jatkuu aina toukokuun puoliväliin saakka -mikäli liikkuminen moottorikelkalla reen kanssa onnistuu. Pilkkiretkiä on saatavilla aina 4 tunnin retkistä viikon kestäviin rautuseikkailuihin.

Meritaimenen perhokalastus Norjan vuonoilla alkaa olemaan parhaimmillaan aikalailla heti Vapun jälkeen! Kerro meille rohkeasti toiveesi niin suunnitellaan unohtumaton retki yhdessä! Alla olevista linkeistä löydät kaikki talviohjelmamme.

Tervetuloa tutustumaan: