Grayling Land

Kilpisjärvi, 99490 FINLAND.

Aki Huhtanen
Mobile.
+358 45 2665222
Email.
aki(at)graylingland.com
info(at)graylingland.com

Emilia Laitinen
Mobile.
+358 41 4345187
Email.
emilia(at)graylingland.com

Mikäli ette saa puhelimelle meihin yhteyttä niin olemme silloin kuuluvuusalueen ulkopuolella tunturissa, joten ole hyvä ja laita sähköpostia.
___________________

If our phones are out of order, we are at mountains without phone coverage.

Henkilökohtainen kalastusopas - Enontekiö, Kilpisjärvi

Tyytyväinen asiakas Itävallasta nappasi Akin opastuksella viikon aikana harjukset 59cm, 58cm, 56cm sekä tämän 63cm/3.2 kiloisen taimenen. Taimen nappasi #14 päiväkorentojäljitelmään. C&R

(Harjus, taimen, meritaimen, merirautu, siika, rautu, lohi, hauki)

Henkilökohtainen Kalastusopas -Opastus räätälöidään tarpeenne mukaan!

Henkilökohtainen kalastusopas palvelu voi sisältää mitä tahansa seuraavista: Opastettua perhokalastusta tunturijoilla ja järvillä, heittoharjoitusta, pintaperho kalastusta, koskien lukemista, missä isot kalat ovat joella ja järvellä, perhonsidontaa, missä ovat ne parhaimmat harjus, taimen, rautu kohteet, jne.

Henkilökohtaisella opastuksella opit haluamasi kalastustekniikat tehokkaasti, opit kalastuksen ohella myös melonnan alkeet, maukkaiden kalaruokien valmistusta maastossa, jne.  Mikä hienompaa, pääset heti parhaille kalapaikoille ja sinun ei tarvitse etsiä 20 vuotta löytääksesi ne!

Majoitu vaikka Kilpisjärvellä mökissä ja lähde oppaan kanssa päiväksi pariksi tutustumaan alueen parhaisiin kalapaikkoihin ja kalasta loppuloma vaikka omatoimisesti hyvillä kalapaikoilla. Tyytyväiset vakio asiakkaat ympäri maailmaa ottavat joka kesä opaspalvelun viikoksi tai jopa kahdeksi - tällöin kerkeämme käydä lukuisilla ottipaikoilla ja kalastaa useita eri lajeja, kuten: meritaimenta/merirautua, suurharjusta, siikaa, lohta ja tunturi-rautua!

  • Hinta: 600€/päivä(8h). 
  • Sisältää: Opas/opetus, autokuljetus, vene (koskenlaskuvene, kanootti tai jokivene => kohteen mukaan), kalastus/ perhokalastusvälineet ja kahvit/tee.
  • Lisämaksusta: Ruokailu sopimuksen mukaan, majoitus alk. 70€/mökki. Maastoautokuljetukset tunturi-kalavesille alk. 500€/reissu. Helikopteri alk. 1200€/reissu.
  • Kalastusluvat eivät sisälly pakettiin!

Kalastusoppaamme Emilia tietää missä suurharjukset piileksivät

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva herrasmies sai komeita rautuja pintaperhoilla

Englantilainen kaveri sai elämänsä harjuksen Akin ja Emilian opastuksella!

Oppaan tehtäviin kuuluu myös valokuvaaminen - asiakkaan ennätys harjuksen hypyn ikuisti Aki Huhtanen