Henkilökohtainen kalastusopas - Enontekiö, Kilpisjärvi

Harald Itävallasta koukutti Akin ja Emilian opastuksella harjukset 59cm, 58cm, 57cm ja 56cm. Kaikki harjukset pintaperhoilla.

Bonuksena reissun viimeisenä päivänä Harald nappasi vielä taimenen 3,2kg / 63cm. Taimen otti #14 pintaperhoon!

Henkilökohtainen Kalastusopas -Opastus räätälöidään tarpeenne mukaan!

Henkilökohtainen kalastusopas palvelu voi sisältää mitä tahansa seuraavista: Opastettua kalastusta tunturijoilla ja järvillä, heittoharjoitusta, pintaperho kalastusta, koskien lukemista, missä isot kalat ovat joella ja järvellä, perhonsidontaa, missä ovat ne parhaimmat harjus, taimen, rautu kohteet, jne.

Henkilökohtaisella opastuksella opit haluamasi kalastustekniikat tehokkaasti, opit kalastuksen ohella myös melonnan alkeet, maukkaiden kalaruokien valmistusta maastossa, yms. Mikä parasta, pääset heti parhaille kalapaikoille ja sinun ei tarvitse etsiä 20 vuotta löytääksesi ne!

Majoitu vaikka Kilpisjärvellä mökissä ja lähde oppaan kanssa päiväksi pariksi tai vaikka koko viikoksi kalastamaan alueen parhaille kalavesille. Useat tyytyväiset vakio asiakkaat ympäri maailmaa ottavat opaspalvelun vuosi vuoden perään, viikoksi ja jopa kahdeksi - tällöin kerkeämme käydä lukuisilla hyvillä paikoilla ja kalastaa useita eri lajeja, kuten: meritaimenta/merirautua, harjusta, siikaa, lohta ja tunturivesiemme kirkkaanpunaista rautua!

Kalastusoppaan hinta on:
  • 600€/päivä. max 2 henkilöä.
  • Lisähenkilö: 100€/päivä.

Hinta sisältää:

  • Opas/opetus
  • Vene (moottorilla varustettu koskenlaskuvene tai kaboat jokiveneet sekä moottorit => kohteen ja ryhmäkoon mukaan)
  • Kahvit/tee.

Lisämaksusta:

  • Nuotio-eväs kalapaikalla 20€ henkilö.
  • Kalastus/perhokalastusvälineet 20€/päivä
  • Kalastusluvat eivät sisälly pakettiin!

Mikäli haluatte lähteä oppaan kanssa kalastamaan parhaille tunturivesille niin silloin hintaan lisätään helikopterilennot alk. 600€/ suunta, tai maastoautokuljetus alk. 250€/suunta, majoitus/leirivarusteet(retkikeittimet, kotateltat, makuupussit yms) sekä mahdolliset valmiit ruokailut. Pyydä rohkeasti tarjous haluamastanne kokonaisuudesta!

Koskenlaskuveneellä on helppo tehdä vaikka päiväretki Kilpisjärveltä käsin ja tällä veneellä pääsemme kätevästi hyville kalapaikkoille isonkin porukan kanssa. Kalastusvehkeet, eväät ym. kulkevat helposti mukana.

Asiakkaan kanssa päiväretkellä Kilpisjärveltä käsin! Rautu otti hyvin pieneen mustaan perhoon.

Tästäpä ei enään eväs voi kalapäivän aikana parantua - tuoretta rautua valmistumaan hiilloksille!