Kultainen Venla yleisöäänestys 2020

Yleisöäänestys alkaa 26.12. Äänestysaika päättyy 31.1.2021. Halutessasi voit osallistua äänestykseen myös postikortilla. Muista äänestää suosikkiasi tästä linkistä: Esiintyjäehdokkaat 2020

Ps. Eränkävijöillä jopa kolme ehdokkuutta tämän vuoden Kultainen Venla –palkintogaalassa! Eränkävijät – Alpeilta Arktiselle ja Eränkävijät 5 – Uusi sukupolvi kisaavat yleisöäänestyksessä parhaan ohjelman pystistä ja eräkaksikko Äijä ja Aki parhaan esiintyjän. Äänestys on nyt auki, joten klikkaa linkkiä ja äänestä! https://www.kultainenvenla.fi/kultainen-venla/esii...

Saivaaralla porovahtina!

Järjestämme unohtumattomia kalastusretkiä sekä ohjelmapalveluja. Operointialueemme on Käsivarren erämaa ja Norjan rannikot sekä tunturi-alueet. Pääpaikkamme sijaitsee Kilpisjärvellä!

Touko-Heinäkuussa on mahdollista saada todella suuria meritaimenia Jäämeren rannikolta. Tämä 5,5kilon hopeakylki erehtyi katkaperhoon. Ensimmäisellä syöksyllä reilu 100metriä pohjasiimoja pihalle!

Etelä-Afrikasta kotoisin oleva herrasmies ja komea Käsivarren rautu, joka nappasi pintaperhoon!

Englantilainen perhokalastaja nappasi oman ennätys-harjuksen erämaajärvellä Käsivarresta!

Ohjelmaa ympäri vuoden! Kesäseikkailuihin kuuluvat kalastusretket, perhokalastus opastus, kalastusseikkailut kumiveneellä, maastokuljetukset sekä koskenlaskuretket villinä virtaavilla tunturijoilla. Talvielämyksiä tarjoavat huikeat pilkkikalastusretket ja rekikuljetukset tunturiin sekä muut ohjelmapalvelut!

Kesällä järjestämme myös off-road maastoauto kuljetuksia kalaisille tunturijärville ja joille, esim. Lätäsenon läheisyyteen, Torisenon latvajärvelle ja Kalkkoaivin alueen kalavesille.

Rautupilkillä Käsivarressa! Äijä-koiran kanssa rautupilkillä helmikuussa 2018. Rautu 4680g!

Grayling Landin mini-nettilehti, joka kertoo kalastusmatkoistamme sekä uskomattoman hienoista harjuksenkalastus vesistä täällä ylhäällä pohjoisessa! Linkistä pääset Graylingland nettilehteen (englanninkielinen).