Kalastusretket koskenlaskuveneellä!

Järjestämme unohtumattomia kumivenekalastus-seikkailuja! Suosituin kumiveneretkemme on Suomen ja Ruotsin välissä virtaavan Könkämäeno joen retki! Retket sisältävät kaikki tarvittavat turvallisuusvarusteet ja vastuuvakuutuksen.

Päivän kulku: Ajelemme Kilpisjärveltä autolla/autoilla jokivarteen (noin 20-30min). Pakkaamme veneen ja lähdemme matkaamaan jokea alaspäin. Suvannot sekä hitaammat virrat ajelemme moottorilla ja kosket melomme yhdessä alas. Päivän/illan aikana pysähdymme kalastelemaan parhaat paikat, sekä Suomen että Ruotsin puolelta. Nälän yllättäessä teemme nuotion ja syömme retkieväitä sekä keitämme nokipannukahvit.

Retken aloitusaika sovitaan tapauskohtaisesti toiveidenne sekä sään mukaan. Esim. hyvinkin useasti puolenpäivän aikoihin tuulee kovempaa, niin tällöin on viisaampaa lähteä liikkeelle vasta noin klo. 12.00 aikoihin tai iltapäivällä ja kalastaa iltamyöhään saakka sekä nauttia tyynemmästä kauniista illasta ja yöttömästä yöstä. Illaksi/yöksi palaamme Kilpisjärvelle. Retki kestää sopimuksen ja sään mukaan noin 7-9 tuntia.

Jokiseikkailu voidaan toteuttaa joko helppona perheretkenä lasketellen pieniä 1. luokan koskia ja nivoja tai vauhdikkaampana retkenä isommissa 2.-3. luokan koskissa.

Mikäli haluatte tehdä retken useampana päivänä, niin silloin voimme mennä vaikka joka päivä erilaisen reitin joella :)

  • Aika: Tilauksesta. 15.6 - 15.9
  • Lähtö: Kilpisjärvi, Enontekiö.
  • Kalastus: Veneestä ja rannalta (kahluuhousut).
  • Hinta: 600€/opas/vene. max 1 henkilöä. Lisähenkilöt: 100€/henkilö. Maksimi ryhmäkoko on 8 henkilöä. Kysy myös perhetarjousta!
  • Sisältää: Opas, autokuljetus, turvallisuusvarusteet, vene, moottori ja kahvi/tee. Kalastuslupa ei sisälly pakettiin.
Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.