Kalastusretket koskenlaskuveneellä!

Järjestämme unohtumattomia kumivenekalastus-seikkailuja! Suosituin kumiveneretkemme on Suomen ja Ruotsin välissä virtaavan Könkämäeno joen retki! Retket sisältävät kaikki tarvittavat turvallisuusvarusteet ja vastuuvakuutuksen.

Päivän kulku: Ajelemme Kilpisjärveltä autolla/autoilla jokivarteen (noin 20-30min). Pakkaamme veneen ja lähdemme matkaamaan jokea alaspäin. Suvannot sekä hitammat virrat ajelemme moottorilla ja kosket melomme yhdessä alas. Päivän/illan aikana pysähdymme kalastelemaan parhaat paikat, sekä Suomen, että Ruotsin puolelta. Nälän yllättäessä teemme nuotion ja syömme retkieväitä sekä keitämme nokipannukahveet.

Retken aloitusaika sovitaan tapauskohtaisesti toiveidenne sekä sään mukaan. Esim. hyvinkin useasti puolenpäivän aikoihin tuulee kovempaa, niin tällöin on viisaampaa lähteä liikkeelle vasta noin klo. 12.00 aikoihin tai jälkeen ja kalastaa iltaan saakka ja nauttia tyynemmästä kauniista illasta ja yöttömästä yöstä. Illaksi/yöksi palaamme Kilpisjärvelle. Retki kestää sopimuksen ja sään mukaan noin 7-9 tuntia.

Jokiseikkailu voidaan toteuttaa joko helppona perheretkenä lasketellen pieniä 1. luokan koskia ja nivoja tai vauhdikkaampana retkenä isommissa 2.-3. luokan koskissa.

Mikäli haluatte tehdä retken useampana päivänä, niin silloin voimme mennä vaikka jokapäivä erilaisen reitin joella :)

  • Aika: Tilauksesta. 15.6 - 15.9
  • Lähtö: Kilpisjärvi, Enontekiö.
  • Kalastus: Veneestä ja rannalta (kahluuhousut).
  • Hinta: 600€/opas/vene. max 2 henkilöä. Lisähenkilöt: 100€/henkilö. Kysy perhetarjousta!
  • Sisältää: Opas, autokuljetus, turvallisuusvarusteet, vene, moottori ja kahvi/tee. Kalastuslupa ei sisälly pakettiin.

Katso blogistamme kesän 2014 retkiraportit Könkämäenolta!