Kilpisjärven pilkkisafari

Äijä-koiran johdolla rautupilkillä :) Suuria rautuja löytyy myös Ruotsin puolelta, jonne päiväretki Kilpisjärveltä käsin on helppo tehdä!

Isojen siikojen näkö-pilkkiminen matalissa tunturijärvissä on todella mielenkiintoista hommaa!

Mikäli haluatte majoittua mukavasti tasokkaassa mökissä ja pilkkiä Käsivarren parhailla vesillä rautua, siikaa sekä harjusta, niin silloin tämä paketti on tehty juuri teille!

Tällä pilkkiretkellä asiakkaat majoittuvat tasokkaassa mökissä Kilpisjärven rannalla. Oppaat kuljettavat pilkkijät rekikyydillä päivittäin parhaille mahdollisille pilkkipaikoille. Päivittäinen matka-aika moottorikelkan rekikuljetuksella on kohteesta riippuen 15 minuutista reiluun 1 tuntiin /suunta.

Päivän aikana pilkimme asiakkaan toiveiden mukaan joko harjusta, rautua tai siikaa. Päivän aikana voimme toki käydä useammallakin järvellä. Nälän yllättäessä teemme kunnon koivutulet pilkkipaikalla, valmistamme retkieväitä ja kaloja sekä tietysti keitämme kunnon nokipannu kahvit. Iltapuoleen palaamme Kilpisjärvelle missä lämmin mökki ja kuuma sauna odottaa pilkkijöitä. Kilpisjärvellä voimme myös halutessanne illallistaa paikallisessa ravintolassa.

Parhailla paikoilla harjuksen koko on 0.4 kilosta aina jopa 1.8 kiloon. Rautujärvillä raudun koko vaihtelee 0.3 kilosta - 2.5 kiloon. Toki suurempiakin rautuja on järvissä joissa pilkimme, mutta niihin 3-5 kilon rautuihin tarvii jo rutkasti hyvää tuuriakin. Ennätyksemme on 4250g sekä 4680g rautu! Siiat puolestaan ovat 0.4 kilosta - 2.3 kiloon.
  • Ajankohta: Tilauksesta 2-8 henkilön ryhmälle!
  • Kesto: 1-7 päivää / sopimuksen mukaan
  • Hinta: Ota yhteyttä!
  • Hinta sisältää: Oppaat, moottorikelkkakuljetukset rekikyydillä parhaille pilkkipaikoille koko retken ajan, ajolupa erämaa-alueella, saunallinen tasokas mökki Kilpisjärven rannalla, pilkkivälineitä ja moottorikaira.
HOX! Tähän retkeen voimme huhti-toukokuun vaihteessa yhdistää myös meritaimenen perho/viehekalastuksen Jäämerellä Lyngenissä. Kenties käymme viimeisenä päivänä meritaimenkalassa? Paketin hinta on sama mikäli vaihdamme esim. yhden pilkkipäivän jäämeren rannikkokalastukseen.

Kyllähän näitä punamahaisia rautuja kelpaa tunturissa kuvailla!

On mahtava katsella kun suuret harjukset, siiat tai raudut uivat matalissa kirkkaissa vesissä ja iskevät pilkkiin!

Täysin varustellussa Saivaara mökissä on persoonallinen tyyli ja makuupaikat kuudelle. Mökin vieressä oleva uusi wanhan tyylin saunatupa sopii sen sijaan hyvin kahdelle henkilölle. Saunatuvassa on puilla lämmitettävä sauna, minitupakeittiö, takka, tv ja pesukone. Levitettävä sohva. Tilaa on yhteensä 27 neliötä.

Mökki ja saunatupa sijaitsevat Kilpisjärven rannalla, upealla paikalla ja palveluiden lähellä. Terassilla voit nautiskella myös ainutlaatuisesta järvimaisemasta. Yhteensä tilaa on hyvin 8 henkilölle. Lisäksi rannalla on grillikota jossa voimme savustella pilkkisaaliita.